Pluimersnek sok év tapasztalata van, teljesen hézagmentesen szigetel, széles területen felhasználható, kiváló a hőszigetelő értékű, 2 az 1-ben nem csak hő hanem víz szigetelés is.

Pluimersnek sok év tapasztalata van, teljesen hézagmentesen szigetel, széles területen felhasználható, kiváló a hőszigetelő értékű, 2 az 1-ben nem csak hő hanem víz szigetelés is.

A méret igenis számít...de még inkább a vastagság!

- 6 cm zárt cellás Pluimers HR IsoSpray® szórt poliuretánhab szigetelés hőszigetelési teljesítményben megfelel 10 cm konvencionális / hagyományos szigetelésnek.

- 12 cm zárt cellás Pluimers HR IsoSpray® szórt poliuretánhab szigetelés hőszigetelési teljesítményben pedig 20 cm hagyományos táblás szigeteléssel vethető össze.

A zárt cellás purhab egy másik típusú hab szigetelőanyag, amelynek számos előnye van az épületszigetelés terén. Ez a szigetelőanyag magas sűrűségű, zárt cellás struktúrával rendelkezik, amely megakadályozza a levegő és a nedvesség behatolását. A zárt cellás purhabot leggyakrabban folyékony formában alkalmazzák, és aztán a helyszínen hagyják megkeményedni.

Az egyik legnagyobb előnye a zárt cellás purhabnak az, hogy nagyon hatékonyan szigetel, és nagyon jó hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A zárt cellás purhab kiválóan alkalmas az épületek belső és külső falainak szigetelésére, a tetők és padlók szigetelésére, a nyílászárók szigetelésére, valamint a csövek és vezetékek szigetelésére.

A zárt cellás purhab szigetelőanyagokkal szembeni előnye, hogy a zárt cellás szerkezete miatt kiválóan ellenáll a nedvességnek, a penészedésnek, valamint az állatok és rovarok behatolásának. Ezenkívül a zárt cellás purhab nagyon tartós és hosszú élettartamú, így az épület szigetelőképessége hosszú távon is garantált.

Az alkalmazási folyamat során a zárt cellás purhabot tapasztalt szakembernek kell felvinnie, aki figyelembe veszi az épület adottságait, a szigetelőanyagokat és az alkalmazási körülményeket. A purhab felvitelekor fontos, hogy megfelelő mennyiségben kerüljön felvitele, hogy elkerüljük az anyag túlzott kitágulását, amely károsíthatja az épület szerkezetét.

Összességében, a zárt cellás purhab egy nagyon hatékony szigetelőanyag, amelynek nagyon jó hő- és hangszigetelő tulajdonságai vannak. A zárt cellás purhab kiválóan alkalmazható az épületek szigetelésére, és kiválóan ellenáll a nedvességnek és más külső hatásoknak. Azonban, mint minden szigetelőanyagnál, fontos, hogy a zárt cellás purhabot megfelelően alkalmazzák és karbantartsák, hogy biztosítsuk a szigetelőképességet és az épület hosszú élettartamát.