A Knauf Supafil család termékeinek használatával nemcsak abszolút csúcsminőségre számíthat, hanem ez a sokoldalú szigetelési megoldás a Knauf Insulation-tól a más módon nem szigetelhető üregek kitöltésére vagy könnyű födémek tetőtéri szigetelésére is lehet használni. Cégünknél kizárólag a Knauf Insulation által tanított és minősített munkatársak dolgoznak a Supafil termékekkel. Ez plusz biztonságot jelent egy tökéletes és fenntartható végeredményhez!

Nehezen hozzá férhető helyekre is könnyen és gyorsan befújható, jó hőszigetelési érték, hosszútávú megoldást tartósan megőrzi a kezdeti térfogatát, azaz nem esik össze.

Bővebben ...

Teljesen hézagmentesen szigetel, jó ár érték aránya miatt a magánszektorban kedvelt. Gyorsan kivitelezhető éa jó hőszigetelő értékű.

Bővebben ...

Pluimersnek sok év tapasztalata van, teljesen hézagmentesen szigetel, széles területen felhasználható, kiváló a hőszigetelő értékű, 2 az 1-ben nem csak hő hanem víz szigetelés is.

Bővebben ...

A purhab szigetelésnek ennek a festéknek a felhordása az „E” tűzvédelmi besorolást „B” tűzvédelmi besorolási kategóriára javítja.

Bővebben ...