pur hab

 • A Pluimersről

  Hollandiába 1973 óta Magyarországon 1996 óta, a cég által használt technológiák lehetővé teszik a gyors kivitelezést. Korszerű jó hőszigetelő tényezővel rendelkező szigetelő anyagok használata. Sok féle területen szerzet tapasztalat.

   

  Miután az 1973-as olajválság kapcsán csökkenteni kellett az energiafelhasználást, a Pluimers jelentős szereplővé vált a szigetelések terén, majd azóta Európában piacvezetővé nőtte ki magát. A Pluimers vállalat 1973 óta sikeresen szigetel többek között födémeket, tetőtereket, padlásokat, homlokzatokat, üreges falakat, istállókat, tárolókat, tartályokat, stadionokat és hajókat is. Nem csak az üzleti szférában, hanem magánszemélyeknek is nap mint nap dolgozunk. Napokon belül tudunk árajánlatot adni bármilyen épületre (szakértőink mindig személyesen mérik fel az pületet vagy objektumot). Garantáljuk, hogy gyorsan és bárhol Európában el tudjuk végezni a munkát.

   

   

  A Pluimers mobil egységei

  Ahhoz, hogy az ön megrendelésének helyszínén tudjunk dolgozni, egy modern gépkocsipark áll rendelkezésünkre. Minden egyes teherautónknak saját áram és levegőellátása van, így teljesen önellátó. Ezekkel a mobil egységekkel bárhol és bármikor tudunk dolgozni, így ön biztos lehet abban, hogy a legmodernebb technikával és naprakész tudással állunk rendelkezésére.

   

  Mindezek segítségével bármilyen szigetelési igényt ki tudunk elégíteni, ami által az ön energiaköltségei csökkenni és épületének komfortja növekedni fog. Annak köszönhetően, hogy Európában több ezer épületet szigeteltünk fennállásunk óta, bizton állíthatjuk, hogy a Pluimers az egyik legnagyobb tapasztalattal bíró szigetelő vállalat. 

  A Pluimers az elmúlt 40 év alatt a szigetelési piac vezetője lett Európában. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött, bármilyen épületet vagy objektumot hatékonyan tudunk szigetelni. A székhelyünkön Hollandiában és egész Európa szerte folyamatosan dolgozunk.

  Az agrárszektorban is jelen vagyunk Európa szerte és nagy bevásárlóközpontokat is szigetelünk, mint például a Centro Ovale Chiassoban, Svájcban.

   


   A Pluimers a következő országokban aktív:

  - Hollandia

  - Ausztria

  - Svájc

  - Belgium

  - Németország

  - Franciaország

  - Luxemburg

  - Lengyelország

  - Szerbia

  - Magyarország

  - Szlovákia

  - Csehország

  Energiatakarékosság 3 lépésben

   

  Ahhoz hogy elérjük a leghatékonyabb energiaellátást, a Holland Műszaki Egyetem Delfben kifejlesztett egy úgynevezett Trias Energetica stratégiát. Ami a következő 3 lépésből áll.

  1. lépés: Az energiaszükséglet csökkentése, azaz az energiaveszteségek minimalizálása optimálisan szigetelt épületek építésével.

  2. lépés: A megújuló energiák használata (nap, szél, geotermia, biomassza, biogáz)

  3. lépés: A fosszilis energiahordozók használatának minimalizálása. Például korszerű kondenzációs kazánok alkalmazásával.

   

  Ahhoz, hogy ez a stratégia hatékonyan működjön, mindhárom lépést alkalmaznunk kell.

   

 • Aktuális állások

  Szigetelő munkatársakat keresünk

 • Előnyök

  A szigetelés olyan beruházás, amely hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezhet az energiafelhasználásban, és így a költségek csökkentésében. Az energiafogyasztás nagy része ugyanis az épületek fűtésére és hűtésére fordítódik, és ha az épület nem megfelelően szigetelt, akkor a fűtés és a hűtés során keletkező hőenergia nagy része elvész, ami pedig többletköltséget jelent. A szigetelés célja ezen hőveszteségek minimalizálása, vagyis hogy az épület belseje a lehető legkevesebb hőenergiát veszítsen el.

   

   

  Ezen kívül a szigetelés komfortérzetet is eredményez. Az épület hőmérséklete állandóbb lesz, így nem lesznek hideg és meleg sarkok, amelyek kellemetlenül érintik az ott tartózkodókat. A szigetelésnek köszönhetően télen meleg, nyáron hűvös lehet a lakás, így az évszakoknak megfelelően is élvezhető a belső tér.

  A szigetelésnek azonban nem csak az emberi komfortérzet és a költségcsökkentés szempontjából vannak előnyei. A szigetelésnek köszönhetően ugyanis csökken az épület energiafelhasználása, ami hozzájárul a környezetvédelemhez is. Az energiafelhasználás csökkentése pedig nem csak a pénztárcánknak kedvez, hanem az egész bolygónknak, mivel a kevesebb energiafelhasználás kevesebb szén-dioxid kibocsátást jelent.

  Az ingatlan értékét is növelheti a szigetelés. A szigetelt lakások általában vonzóbbak az emberek számára, mivel a melegebb téli hónapokban és a hűvösebb nyári hónapokban is kellemes környezetet biztosítanak. Emellett az alacsonyabb energiaszámlák is csábítóak lehetnek a vásárlók számára.

  Cégünk által használt ásványgyapot és poliuretán hab magasabb hőszigetelő értékkel rendelkezik, mint az átlagos szigetelőanyagok. Ez azt jelenti, hogy az általunk kínált szigetelés hatékonyabb és megbízhatóbb lehet a hagyományos szigetelőanyagoknál.

  A befúvásos és szórt technológiáknak köszönhetően a nehezen hozzáférő helyeken is elvégezhető a szigetelés, így a rés és hőhídmentes szigetelést is biztosítjuk. A személyre szabott szigetelési ajánlatunkat az Ön igényeinek megfelelően készítjük el, hogy biztosítsuk az optimális hőszigetelést az Ön ingatlanában.

  Fontos megjegyezni, hogy az épületszigetelés az egyik legjobb befektetés lehet az ingatlanban. Bár az árak változóak, és a szigetelés beépítésének költsége eltérő lehet, általában a szigetelés költségei rövid időn belül megtérülnek az energiaköltség megtakarításokban és a növekvő ingatlan értékében.

  Az épületszigetelés tehát nem csak az emberi komfortérzet és az energiaköltség megtakarítás szempontjából fontos, hanem a környezetvédelem és az ingatlan értéke szempontjából is. Az általunk kínált magas minőségű szigetelési megoldásokkal biztosítjuk az optimális hőszigetelést az Ön ingatlanában, és segítünk csökkenteni a hőveszteséget és az energiafelhasználást, így hozzájárulunk a bolygónk fenntarthatóságához és az ingatlan értékének növeléséhez.

 • Hogyan javítja a purhab szigetelés otthona hatékonyságát és megtakarítást eredményez?

  Blog cikk

  Az otthonok hatékony szigetelése elengedhetetlen a kellemes belső hőmérséklet fenntartásához és a megtakarítás érdekében.

 • Hogyan lehet a purhab szigetelés alkalmazása a padlószigetelésben hatékony?

  Az otthonok szigetelése nem csak a falak és a tető, hanem a padló szigetelése is fontos szerepet játszik

 • Hogyan lehet a purhab szigetelés segítségével elkerülni a penészesedést otthonunkban?

  Blog cikk

  A penész problémája otthonunkban komoly probléma lehet. A penész nem csak esztétikai problémákat okoz, hanem az egészségre is káros lehet.

 • Miért érdemes purhab szigetelést alkalmazni otthonodban?

  Blog cikk

  Az otthonunk megfelelő szigetelése fontos szerepet játszik az energiahatékonyság és a kényelem szempontjából.

 • Zárt cellás PUR Hab

  Pluimersnek sok év tapasztalata van, teljesen hézagmentesen szigetel, széles területen felhasználható, kiváló a hőszigetelő értékű, 2 az 1-ben nem csak hő hanem víz szigetelés is.