Nehezen hozzá férhető helyekre is könnyen és gyorsan befújható, jó hőszigetelési érték, hosszútávú megoldást tartósan megőrzi a kezdeti térfogatát, azaz nem esik össze.

 

A legjobb „A” tűzvédelmi besorolási kategóriába tartozik!

Az HR IsoWool egy olyan szigetelőanyag, amely kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik. Ezt a tulajdonságát a magas hőmérsékleti teljesítményének köszönheti, amelynek köszönhetően kiválóan alkalmazható fűtőberendezések, kémények, kemencék és más hasonló helyek hőszigetelésére. Az HR IsoWool szigetelőanyag anyaga általában üvegszálas anyag, amelyet egy speciális eljárással kezelnek, hogy megfeleljen a magas hőmérsékleti igényeknek.

Az HR IsoWool előnyei közé tartozik az alacsony hővezető képesség, az alacsony súly és vastagság, valamint a jó zajszigetelő képesség. Emellett ez a szigetelőanyag nem éghető, és nem ad ki mérgező anyagokat a tűzben, így biztonságosabb az épületek számára.

Az HR IsoWool szigetelőanyagot általában az építőiparban használják, és az épületek hőszigetelésére, a hangszigetelésre és a tűzvédelemre használják. Fontos megjegyezni, hogy az HR IsoWool telepítése szakképzett személyzet által kell végezni, és az előírásoknak megfelelően kell telepíteni.