A padlószigetelés előnyei:

  • Spóroljon az energiaköltségein
  • Nincs több hideg láb
  • Néhány éven belül megtérül
  • Környezetbarát
  • Lehetséges támogatás

Mi a padlószigetelés?

A padlószigetelés az otthona padlója alá szigetelőanyag felhordása. Ez többféleképpen történhet, attól függően, hogy az otthona milyen építési konstrukcióval készül(-t.)

Mennyibe kerül a padlószigetelés?

Ezt teljesen ingyenesen kiszámítjuk Önnek egy otthoni tanácsadás, felmérés alkalmával. A padlószigetelés költségei ugyanis számos körülménytől függnekl. A felmérés során megvizsgáljuk, hogy milyenek az otthona padlójának méretei, és milyen szigetelési megoldások és milyen vastagságban jöhetnek szóba. Ennek eredményeképpen szigetelési tanácsot és árajánlatot készítünk.

Nagyobb lakókomfort

A padlószigetelés egyik nagy előnye, hogy javul a lakókomfortja. Különösen a téli időszakban fogja érezni a változást, akkor már kevésbé lesz hideg a padló. Ezenkívül minden szigetelési forma hozzájárul a lakásban egyenletesebb hőmérséklet kialakításához, így a melegebb időben bent marad a hűvös, a télen pedig jobban tartja a meleget. Nemcsak a hideget tartja távol, hanem a nedvességet és a penészt is nehezebben engedi bejutni.

Spóroljon az energiaköltségein

Mivel otthona hőmérséklete egyenletesebb lesz, kevesebbet kell fűtenie a télen, és kevésbé lesz a nyáron légkondicionálóra vagy más hűtési megoldásokra szorulva. Minél jobban szigetel, annál többet takaríthat meg hosszú távon. Ráadásul 2024 júniusától lehetőség van támogatást igényelni szigetelésre. Az általánosan elmondható, hogy az önök által tett befektetést néhány év alatt visszakapják azáltal, hogy csökkentik ezeket a költségeket.

Szakértő a padlószigetelésben

A Pluimers Szigetelésnél évek óta rendelkezünk tapasztalattal a padlószigetelés területén. Magas minőségű szigetelőanyagokkal dolgozunk, és mindig szakértő telepítést biztosítunk. Ha kíváncsi a lehetőségekre, könnyen és teljesen kötelezettségmentesen kérhet tanácsadást.

Milyen típusú szigetelés lehetséges?

Melyik szigetelőanyag alkalmas a feladatra?

Ingyenes szigetelési tanácsadás?

Kollégánk díjmentesen felkeresi önt!

Ingyenes szigetelési tanácsadás